• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

Bomba Bedava Vps

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Samett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Samett

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Bedava Vps Sitesi
View hidden content is available for registered users!

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu vps yaklaşık 6 aydır var ve memnun olan çok kişi var hemen detaya giriyorum

ÖZELLİKLERİ :

* 1 GB RAM
* 10 GB HDD
* 100 GB Trafik Sınırı (Aylık)
* 1 CPU
* Linux Sistem

SİSTEM NASIL İŞLİYOR ?
aDaA6Q.png

Öncelikle resimde olan yere E Posta adresinizi yazıp Request İnvite diyoruz epostamızı onaylıyoruz ardından size sıra verecek o sırayı bekleyin sıranın geri gitmesini istiyorsanız referans linkini dağıtıp ref kasmalısınız.

8b3rBn.png

Ve giriş yaptığımızda bu ekran karşımıza geliyor :D:D okuduğunuz ve destek olduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİM

YORUMLARINIZI BEKLERIM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim birkaç sene önce bu siteye benzer üye olup yapmıştım, pek işime yaramadı, hack, crack vs için hiç uygun değildi :D

Bedava Vps Sitesi
[Gizli Mesaj]

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu vps yaklaşık 6 aydır var ve memnun olan çok kişi var hemen detaya giriyorum

ÖZELLİKLERİ :

* 1 GB RAM
* 10 GB HDD
* 100 GB Trafik Sınırı (Aylık)
* 1 CPU
* Linux Sistem

SİSTEM NASIL İŞLİYOR ?
aDaA6Q.png

Öncelikle resimde olan yere E Posta adresinizi yazıp Request İnvite diyoruz epostamızı onaylıyoruz ardından size sıra verecek o sırayı bekleyin sıranın geri gitmesini istiyorsanız referans linkini dağıtıp ref kasmalısınız.

8b3rBn.png

Ve giriş yaptığımızda bu ekran karşımıza geliyor :D:D okuduğunuz ve destek olduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİM

YORUMLARINIZI BEKLERIM

Geri